Maatwerk

Gert Brinkhorst richtte in 2006 het bedrijf Rondom Rouw op, een bedrijf in dienstverlening rondom het laatste afscheid. Nog geen jaar later won hij een internationale prijs met zijn bronzen urnenlijn ‘Hartcollectie’. Hij ontving hiervoor de International Funeral Award (IFA) van de vakjury. Een onderscheiding voor vernieuwende en innovatieve producten of diensten.

Een creatie die je raakt

“ Mijn drijfveer was om nagedachtenisvormen te ontwerpen die er niet uitzien als een urn, maar als een beeld of sculptuur. Urnen met gevoel en emotie”, aldus Brinkhorst. Dat resulteerde in de urnenlijn ‘Hartcollectie’. Zeer persoonlijke nagedachtenisvormen die gemaakt zijn met zorg, betrokkenheid en gevoel. Kunstzinnige creaties die raken. “Soms ben ik samen met nabestaanden aan het boetseren en zo dragen ze zelf bij aan een heel persoonlijk beeld.”

Informatie aanvragen

Tijdloos en uniek

Elke urn is handmatig vervaardigd van de hoogste kwaliteit brons. Een tijdloos en uniek beeld. In de urnen van de hartcollectie kan de as bewaard worden, maar de kunstwerken kunnen ook als nagedachtenisbeeld dienen zonder as. Een waardevolle herinnering voor zowel binnen als buiten.

Certificaat van echtheid

De urnen zijn verkrijgbaar in drie afmetingen, variërend van 11, 20 tot ongeveer 30 centimeter hoog. Het grootste formaat weegt ongeveer tien tot twaalf kilo en heeft een inhoud van drie liter. Iedere urn wordt geleverd met een certificaat van echtheid inclusief nagedachtenisboekje waarin ruimte is voor persoonlijke herinneringen.

Maatwerk

Mijn drijfveer was om nagedachtenisvormen te ontwerpen die er niet uitzien als een urn, maar als een beeld of sculptuur. Urnen met gevoel en emotie”, aldus Brinkhorst. Dat resulteerde in de urnenlijn ‘Hartcollectie’. Zeer persoonlijke nagedachtenisvormen die gemaakt zijn met zorg, betrokkenheid en gevoel. Kunstzinnige creaties die raken. “Soms ben ik samen met nabestaanden aan het boetseren en zo dragen ze zelf bij aan een heel persoonlijk beeld"